Natuurlijke geneeswijze

✓ Eigen ervaring

✓  Nieuwste technieken

Verstoord evenwicht van uw hond herstellen

Wilt u verstoord evenwicht van uw hond of kat herstellen? Wij van dierenpraktijk Veerle Jacobs helpen u graag verder. Onze praktijk is gevestigd in Ronse. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van verstoord evenwicht bij uw hond of kat. Onze specialisten werken met homeopathische therapieën zonder medicijnen.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken?

Contacteer mij

Verstoord evenwicht van uw hond of kat herstellen kan in onze praktijk

Wij herstellen verstoord evenwicht van uw hond of kat door middel van natuurlijke genezing. Voor dat we een diagnose stellen zorgen we voor biofeedback voor uw kleine dier. Met biofeedback wordt er gekeken naar de trillingsfrequentie van de organen van het dier. Hiermee kan de arts zien of er afwijkingen aanwezig zijn bij het dier. Na het analyseren wordt er een diagnose vastgesteld en stellen we een behandelplan op. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw kat verwijzen naar de homeopaat in de praktijk om te kijken waar het onderliggende probleem ligt, of sturen wij uw hond door naar onze fytoherapeut om te behandelen met planten en kruiden. Bij Veerle Jacobs werken we met de natuurlijke genezing van het lichaam zelf. De therapieën die wij gebruiken versterken het herstellend vermogen van het lichaam van het dier, zodat ze zelf herstellen zonder medicatie.

Maak een afspraak bij de specialist

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over aromatherapie voor paarden bij ons in de dierenpraktijk in Ronse en Merelbeke. Maak een afspraak via ons contactformulier. Heeft u nog vragen over de behandeling of over onze praktijk zelf? Bel dan naar 0477 36 05 21. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Consultatie na afspraak op volgende adres:

  • Kanarieberg 22
    9600 Ronse

Op woensdag ook mogelijk bij dierenartspraktijk Clos Fleuri:

  • Oude Gaversesteenweg 35
    9820 Merelbeke