Natuurlijke geneeswijze

✓ Eigen ervaring

✓  Nieuwste technieken

Een homeopaat voor uw kat in regio Gent

Schakel een homeopaat in voor uw kat bij onze praktijk in Ronse of Merelbeke, vlak bij Gent. Wij van dierenpraktijk Veerle Jacobs zijn gespecialiseerd in het homeopathisch genezen van dieren. Wij kijken naar het dier in zijn geheel en gaan vanuit daar kijken welke behandeling aan kan slaan. Wij werken zonder medicijnen.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken?

Contacteer mij

Schakel een homeopaat in voor uw kat in regio Gent

Een homeopaat bij ons in de praktijk in regio Gent kan uw kat helpen. Wij werken met homeopathie om dieren beter te maken. Hierdoor wordt het natuurlijk herstel van het lichaam bevordert en werkt het beter. Bij onze dierenpraktijk werken we ook met biofeedback op een kat, hierbij wordt gekeken naar de trillingen in de organen en waar deze verstoord worden. Daar wordt dan een behandeling op gegeven. Naast homeopathie voor katten geven wij ook homeopathie aan honden, paarden of andere huisdieren. Als u besluit een homeopaat voor u kat in te schakelen, kom dan zeker langs bij ons in regio Gent.

Maak een afspraak bij onze praktijk

Maak een afspraak bij onze praktijk in Ronse of Merelbeke via ons contactformulier en vul ook meteen in waar uw dier last van heeft. Zo kan de dierenarts meteen aan de slag. Heeft u nog vragen over onze behandelwijze of over onze praktijk zelf? Bel dan naar 0477 36 05 21. De dierenarts helpt u graag verder.

Consultatie na afspraak op volgende adres:

  • Kanarieberg 22
    9600 Ronse

Op woensdag ook mogelijk bij dierenartspraktijk Clos Fleuri:

  • Oude Gaversesteenweg 35
    9820 Merelbeke