Biofeedback of bioresonantie

Meten om te genezen

Bioresonantie of biofeedback therapie is een vorm van complementaire gezondheidszorg die de lichaamseigen trillingsfrequenties van de cliënt meet en analyseert.

Hoe gaat het in zijn werk? Deze sessies gaan ervan uit dat elk orgaan van ons lichaam een specifieke elektromagnetische trillingsfrequentie bezit, en dat bij onbalans die frequentie verstoord is.

Bioresonantie is bijzonder krachtig: we kunnen het gehele energiebeeld en de gezondheidstoestand van het dier in kaart brengen, zwakke orgaansystemen bepalen, voedselgevoeligheden aan het licht brengen, blokkades opsporen, stoorvelden bepalen, en de meeste andere factoren die het lichaam uit balans kunnen brengen.

Daarnaast kunnen we via een remedietest ook meteen zien welke natuurlijke geneesmiddelen voor de problematiek passend zijn.

Er wordt geen medicatie gebruikt! Bioresonantie werkt versterkend op het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Het SCIO-apparaat

Ieder lichaamsdeel heeft een uniek patroon van elektromagnetische frequenties. De SCIO kan in korte tijd, volautomatisch, de stressniveaus meten en analyseren van meer dan 10.000 lichaamsfuncties en stoffen.

Dat omvat de stressniveaus van lichaamsfuncties en de belasting van giftige stoffen (bijvoorbeeld kwik uit amalgaam) of ziekteverwekkers. De fysieke, mentale, emotionele en spirituele stressniveaus worden aangegeven.

Het systeem geeft niet alleen de mate van stress of onbalans aan maar ook mogelijke oorzaken van de klachten en advies over de te volgen behandeling.

Meer dan 80 programma’s

Na het meten kunnen we overgaan tot de behandeling met corrigerende en versterkende energiefrequenties, wat uiterst geavanceerd verloopt. Er zijn meer dan 80 mogelijke behandelprogramma’s, waarvan we er vier tegelijkertijd kunnen gebruiken.

De behandeling richt zich op het aanpakken van de oorzaken van klachten. Blokkades en stress kunnen verdwijnen of verminderen en de vitale energie neemt toe.

In enkele honderdsten van seconden kunnen we onder andere de acupunctuurpunten en meridianen meten en behandelen in hun samenhang. De behandeling duurt tot de blokkade weg is.

Fysiek, mentaal en emotioneel brengen we het dier in balans. Uiteraard kunnen we het op die manier sneller genezen en de gezondheid gevoelig verbeteren.

Geneest het systeem ziekte? Nee: het zelfherstellend vermogen van eigen lichaam en geest wordt aangesproken.