Natuurlijke geneeswijze

✓ Eigen ervaring

✓  Nieuwste technieken

Biofeedback voor kleine dieren in regio Gent

Biofeedback kan ook worden ingezet bij kleine dieren bij ons in regio Gent, Homeopathische dierenarts Veerle Jacobs is gevestigd in Ronse en Merelbeke, dit ligt in de buurt van Gent. Wij zijn een homeopathische dierenarts en nemen het hele dier onder de loep. Zo komen we achter de klachten en waar ze vandaan komen. Op basis van die klachten stellen we een passend behandelplan op.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken?

Contacteer mij

Biofeedback wordt bij ons in de praktijk gegeven aan kleine dieren in regio Gent

Wij geven biofeedback aan kleine dieren bij onze praktijk in regio Gent. Biofeedback is het luisteren naar de trillingsfrequentie van ieder orgaan. Als de dierenarts hier afwijkingen in vindt, kan men een diagnose stellen en een behandelplan opzetten. Maar wij geven ook biofeedback aan andere dieren zoals katten, honden of zelfs paarden. Door deze manier van onderzoeken is het eenvoudig om te zien waar de klachten vandaan komen. Onze praktijk behandelt deze klachten op een homeopathische wijze, dit betekent dat er geen medicijnen bij komen kijken.

Kom langs in onze praktijk

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over biofeedback voor kleine dieren bij ons in de dierenpraktijk in Ronse en Merelbeke, nabij Gent. Maak een afspraak via ons contactformulier. Heeft u nog vragen over de behandeling of over onze praktijk zelf? Bel dan naar 0477 36 05 21. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Consultatie na afspraak op volgende adres:

  • Kanarieberg 22
    9600 Ronse

Op woensdag ook mogelijk bij dierenartspraktijk Clos Fleuri:

  • Oude Gaversesteenweg 35
    9820 Merelbeke