Natuurlijke geneeswijze

✓ Eigen ervaring

✓  Nieuwste technieken

Natuurlijke genezing voor uw kat vanuit Ronse

Bent u op zoek naar een dierenarts die natuurlijke genezing inzet voor uw kat en bent u woonachtig in regio Ronse of Merelbeke? Dan helpen wij u graag verder. Dierenpraktijk Veerle Jacobs werkt op een homeopathische wijze met alle dieren. Voor deze natuurlijke genezing van uw kat kunt u terecht in de dierenpraktijk in Ronse, dit is vlakbij Gent. Wij werken zonder medicatie.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken?

Contacteer mij

De dierenarts zorgt voor de natuurlijke genezing van uw kat in de praktijk in Ronse

Bent u op zoek naar een dierenpraktijk die de natuurlijke genezing van uw kat op zich neemt en bent u woonachtig in Ronse of Gent? Kom dan langs bij de homeopathische dierenpraktijk Veerle Jacobs in Ronse. Onze dierenarts helpt uw kat op homeopathische wijze. De dierenarts kijkt naar uw kat in het geheel en gaat dan kijken hoe ze hem of haar het beste kan helpen doormiddel van alternatieve healing, zonder medicatie. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van medicijnen, maar zet de dierenarts het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam van uw kat aan de gang. De dierenarts kijkt naar de kat in het geheel dus er wordt ook gekeken naar het evenwicht van het dier, dit kan namelijk ook verstoord worden waardoor een dier klachten krijgt. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de beweging van het dier, dit kan het evenwicht van uw kat bevorderen.

Kom langs in onze dierenpraktijk

Kom langs in de dierenpraktijk voor de natuurlijke genezing van uw kat in Ronse of Merelbeke, dit ligt in de buurt van Gent. Maak een afspraak via ons contactformulier. Heeft u nog vragen over de behandeling of over onze praktijk zelf? Bel dan naar 0477 36 05 21. Onze experts staan voor u en uw dier klaar.

Consultatie na afspraak op volgende adres:

  • Kanarieberg 22
    9600 Ronse

Op woensdag ook mogelijk bij dierenartspraktijk Clos Fleuri:

  • Oude Gaversesteenweg 35
    9820 Merelbeke