Natuurlijke geneeswijze

✓ Eigen ervaring

✓  Nieuwste technieken

Natuurlijke genezing voor uw hond vanuit Ronse

Bent u op zoek naar een dierenarts die natuurlijke genezing inzet voor uw in regio Ronse? Dan helpen wij u verder. Dierenartspraktijk Veerle Jacobs werkt op een homeopathische wijze met de dieren. Voor deze natuurlijke genezing van uw hond kunt u terecht in de dierenpraktijk in Ronse, dit is vlakbij Gent.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken?

Contacteer mij

De dierenarts zorgt voor een natuurlijke genezing van uw hond in de praktijk in Ronse

Bent u op zoek naar een dierenpraktijk die de natuurlijke genezing van uw hond op zich neemt en bent u woonachtig in Ronse of Gent? Kom dan langs bij de dierenpraktijk Veerle Jacobs in Ronse. Onze dierenarts helpt uw hond op homeopathische wijze. De dierenarts kijkt naar uw hond in het geheel en gaat dan kijken hoe ze hem of haar het beste kan helpen doormiddel van alternatieve healing. Hierbij wordt geen gebruikgemaakt van medicijnen, maar zet de dierenarts het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam aan de gang. De dierenarts kijkt naar de hond in het geheel, dus er wordt ook gekeken naar het evenwicht van het dier, dit kan namelijk ook verstoord worden waardoor een dier klachten krijgt. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de voeding van het dier. Het is namelijk bewezen dat een dier met verse voeding minder snel ziek wordt.

Kom langs in de praktijk voor de natuurlijke genezing van uw hond in regio Gent

Kom langs in de praktijk voor de natuurlijke genezing van uw hond in Ronse, in de buurt van Gent. Maak een afspraak via ons contactformulier. Heeft u nog vragen over de behandeling of over onze praktijk zelf? Bel dan naar 0477 36 05 21. De dierenarts helpt u graag verder en beantwoordt al uw vragen.

Consultatie na afspraak op volgende adres:

  • Kanarieberg 22
    9600 Ronse

Op woensdag ook mogelijk bij dierenartspraktijk Clos Fleuri:

  • Oude Gaversesteenweg 35
    9820 Merelbeke